Ljetna škola francuskog u Tršću – OTKAZANO

Ljetna škola francuskog u Tršću prava je jezična avantura u organizaciji Francuske alijanse Rijeka. U Planinarskoj kući “Frbežari”u pitomom goranskom selu istoga imena okruženom livadama i poučnim stazama, osmislili smo ljetnu školu francuskog koja će vašoj djeci ponuditi aktivan i poučan ljetni provod!

 

 

 

 

 

 

Djeca će se na svježem planinskom zraku upoznati s francuskim jezikom i svim njegovim čarima kroz razne pomno osmišljene aktivnosti u dvorištu i ugodnom interijeru kuće, ali i kroz šetnju idiličnim poučnim stazama čabarskog kraja. Ljetna škola francuskog odlična je prilika da vaša djeca nauče jedan od najtraženijih jezika današnjice, a doprinosi razvoju raznih vještina, mašte i kreativnosti, te je pritom savršena prigoda za stvaranje novih prijateljstava. 

Na ljetnoj školi francuskog polaznici će pet dana učiti francuski u idealnom ambijentu kroz razne aktivnosti:

  • jezične radionice 
  • kreativne radionice
  • izleti u prirodu 
  • sportovi u prirodi
  • društvene igre 
  • večeri filma
  • i razne druge zabavne aktivnosti

*Photo: Gorski Kotar Adventure

U pitoresknom mjestu Tršće planiran je izlet edukativnom šetnicom “Staza predatora” s maketama autohtonih životinja, koja će zasigurno biti zanimljiva polaznicima. Osim šetnjom poučnom šetnicom goranskih predatora, uzbudljiv će svakako biti i posjet Milanovom vrhu gdje se nalazi prihvatilište za jelensku divljač, a izlet će djeci pružiti jedinstvenu priliku da vide jelena ili srnu u svom prirodnom staništu.

Program je osmišljen za djecu dobi od 8 do 14 godina, početnike i nastavljače u učenju francuskog, s ciljem upoznavanja djece s francuskim jezikom i kulturom u cjelodnevnom, prirodnom okruženju, kroz aktivnosti i igru.

  

*Photo: Planinarski portal

Škola će se održati od 3. do 8. srpnja u Planinarskoj kući “Frbežari” u Tršću. Polazak je u ponedjeljak, 3. srpnja u jutarnjim satima, a povratak je planiran za subotu, 8. srpnja prije podne. 

Cijena ljetne avanture s uključenim punim pansionom i prijevozom autobusom od Rijeke do Tršća:

  • 16-19 djece – 350€ po djetetu 
  • 13-15 djece – 400€ po djetetu

Članovima Francuske alijanse Rijeka odobravamo 10% popusta na ukupnu cijenu ljetne škole. 

*Minimalan broj prijavljenih je 13.

Prijave se zaprimaju do 21. lipnja 2023. 

Kontakt i prijave:

051/331-401

rijeka@alliance-francaise.hr 

Razveselite svoju djecu i ovoga ljeta im poklonite odličan provod u prirodi!