Izložba “Normandija/Rađanje Impresionizma”

Otvorenje izložbe Normandija/Rađanje Impresionizma u Klovićevim dvorima
Otvorenje izložbe Normandija/Rađanje Impresionizma u Klovićevim dvorima
Otvorenje izložbe Normandija/Rađanje Impresionizma u Klovićevim dvorima

Pozivamo Vas da nam se pridružite na izletu u Zagreb u subotu, 15.11. s ciljem posjete izložbi “Normandija/Rađanje Impresionizma” koja je postavljena u galeriji Klovićevi dvori. Budući da su vikendom jutarnji termini zauzeti, za razgled izložbe rezervirali smo stručno vođenje za 16:30 sati. Cijena izleta iznosi 140,00 kn po osobi za skupinu od najmanje 40 osoba. U cijenu je uključen prijevoz turističkim autobusom, ulaznice za izložbu “Normandija/Rađanje Impresionizma” te stručno vođenje izložbe.

Obzirom da nam je jutro slobodno, ukoliko ste zainteresirani, možemo zajedno pogledati i izložbu djela Joana Miroa iz Fundacije Maeght koja je postavljena u Umjetničkom paviljonu. Vođeni razgled ove izložbe možemo dobiti u 12:00 sati, a cijena ulaznice po osobi za skupinu veću od 10 osoba je 35 kuna. U tom slučaju ukupna cijena izleta (prijevoz + muzejska ulaznica za Umjetnički paviljon + muzejska ulaznica za Klovićeve dvore) je 175,00 kn.

Predlažemo sljedeći program izleta:

  • 08:00 – polazak prema Zagrebu s Jelačićevog trga
  • 10:30 – dolazak u Zagreb
  • 12:00 – vođeni razgled izložbe Joana Miroa (za one koji žele)
  • 12:45-16:30 slobodno vrijeme za ručak, šetnju, itd..
  • 16:30 – vođeni razgled izložbe “Normandija/Rađanje Impresionizma”
  • 18:00 cca – povratak za Rijeku

Osim spomenutih izložbi, 15.11. još uvijek će se moći pogledati i izložba “Guercino-svjetlo baroka” u Muzeju za umjetnost i obrt

Veselimo se ponovnom susretu i druženju!