Upisi u ljetne tečajeve francuskog za djecu i odrasle

Ovoga ljeta nudimo intenzivne tečajeve francuskog jezika za djecu i odrasle za sve one koji žele naučiti jezik diplomacije, gastronomije, kulture… i ljubavi!

Kao treći radni jezik Europske unije uz engleski i njemački, francuski jezik je danas tražen jezik kako u diplomaciji tako i u turizmu, gastronomiji i kulturi. Često se opisuje kao jezik ljubavi, ali francuski nije samo to, jezik je to brojnih mislilaca, pisaca i znanstvenika, pa ćete se tako susresti s njim u raznim značajnim djelima i umjetničkim pravcima.

Za sve one koji su se oduvijek htjeli okušati u učenju ovog romantičnog jezika, osmislili smo intenzivne tečajeve početnog francuskog.

Tečajevi će se održavati u prostorijama Francuske alijanse Rijeka od 3. do 14. srpnja. Tečaj za odrasle trajat će 30 sati, a za djecu 20 sati.

Termini održavanja nastave za odrasle svakim radnim danom:

  • 17:00-19:30h

Termini održavanja nastave za djecu svakim radnim danom:

  • 10:-11:30h

Cijena tečaja za odrasle je 250 € (1.883,63 kn), a za djecu 180€ (1356,21 kn). Cijena je formirana na bazi 5 polaznika u grupi. Za grupe s manjim brojem polaznika zadržavamo pravo povećanja cijene školarine ili smanjenja broja sati.

Zainteresirani se mogu prijaviti do 30. lipnja 2023. na e-mail rijeka@alliance-francaise.hr (za prijavu je u mailu potrebno navesti ime i prezime polaznika, godinu rođenja te kontakt telefon).