Upisi u početnički tečaj francuskog jezika

ZAŠTO FRANCUSKI?

Obogatite se znanjem novog stranog jezika i upišite tečaj FRANCUSKOG jezika – jezika koji se govori na svim kontinentima, a usto je i melodiozan te vam može znatno pomoći u profesionalnom kontekstu, kao i otvoriti mnoga vrata. 

Francuski je službeni jezik brojnih institucija kao što su Ujedinjeni narodi, Europska unija i deseci drugih organizacija kao što je to Amnesty International. Osim toga, francuski je službeni jezik u čak 30 zemalja svijeta!

Naši učenici često upisuju tečaj iz ljubavi prema samom jeziku, a kasnije im osjetno olakšava napredak u karijeri i snalaženje u frankofonim državama, ali i pronalaženje srodne duše. 

 

O TEČAJU

Na tečajevima se utvrđuje gradivo prilagođeno svakoj dobi, neovisno o prethodnom učenju jezika.

Također, u cijenu tečaja može i ne mora biti uključen DELF ispit – DELF  i DALF jedine su diplome o poznavanju francuskog jezika koje izdaje Ministarstvo obrazovanja Republike Francuske stranim državljanima, time je tečaj potpuno prilagođen onima koji žele pristupiti takvom ispitu.

Tečaj se održava dva puta tjedno po dva školska sata u večernjim satima.

Novi tečaj za početnike počinje u veljači pri upisu dovoljnog broja polaznika. 

Tečaj će se održavati: ponedjeljkom 17:00-18:30 i petkom 17:00-18:30h

 

ZAŠTO UČITI FRANCUSKI U ALIJANSI? 

Osim kvalitetnih i iskusnih profesora i vrlo dobro opremljene medijateke, Francuska alijansa nudi mnogo toga svojim budućim učenicima uključujući i besplatno sudjelovanje na eventima u organizaciji Alijanse (gastronomskim večerima, koncertima francuske glazbe, izložbama, jezičnim radionicama, degustacijama vina i piva, kreativnim radionicama, prezentacijama knjiga i ostalim događajima koji za svrhu imaju promociju frankofone kulture, gastronomije i glazbe).

 

 

Prijavite se do 9. 2. 2024. putem maila: rijeka@alliance-francaise.hr ili pozivom na broj 051/331-401.

Prvi tjedan pohađanja nastave je besplatan.

Veselimo se vašim prijavama!